Faaliyet Ön Bilgi Formu

Üyeler Görebilir
Merhabalar,Arkadaşlar acil olarak bir sorum olacaktı.Faaliyet Ön bilgi formunu yenilemem gerek Sistemden Müdürlüğe gönderdikten sonra müdürlüğe hangi belgeleri vermem gerekiyor?

Üyeler Görebilir
Formları doldurken, KML dosyası yüklemenize gerek olmadığı yazıyordu. Bulursam tekrar atarım. Bildirim sisteminde dosya yüklemesi olarak Kapasite Raporu ve varsa Vaziyet Planı yeterli olacaktır. 13 Nolu formda zaten kml'yi kendiniz çiziyorsunuz bir kez. ?

---

Edit buldum :)

POLİGON.JPG

Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar, Faaliyet Ön Bilgi Formu hazırlarken 1. sekmedeki görevli ile ilgili bilgiler kısmında formu dolduran çevre görevlisini mi yazıyorsunuz yoksa firmada sorumlu bir kişiyi mi yazıyorsunuz. farklı uygulamalar gördüm bununla ilgili. o bakımdan sizler nasıl yapıyorsunuz doğrusu nedir?

Üyeler Görebilir
Cem bey merhaba bu uyarı artık görünmüyor. sizlerde durum nedir acaba? il müdürlüğü personellerin bazıları hala cd istiyor fakat zaten sistemde hazırlıyoruz.

Üyeler Görebilir
Geçen hafta görünüyordu ama şu aralar beyan yapacak tesis kalmadı Gülşah Hanım. İl Müdürlüğü istiyorsa yapacak bir şey kalmıyor maalesef.

Üyeler Görebilir
Merhaba, faaliyet ön bilgi formunu doldurup sistem üzerinden gönderdim. Ancak çıktı alınca fark ettim ki forma yazılmış olan nace kodu yanlış. Sistemi nasıl açtırabilirim tekrar?