Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fenol giderimi anot grafit katot grafit elektrotkarla ilgili makale
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ben Google akademidende baktım orda karışık yazıyor üniversite kullanıcı ve şifrem olmadan giriş olmuyor başka bir çözüm var mıdır gerçekten dün geceden beri tek tek bakıyorum iyi akşamlar
Emre selkiBulunduğun üniversitede e kütüphane diye bir kısım varsa net üzerinden öğrenci numaran ile okulun proxy ayarını yapıp giriş yapabilirsin. Üniversiteler science, journal gibi sitelere para ödüyor bilimsel çalışmalara erişim için ordan ulaşabilirsin. Birde google akademikten tarama yapmanı öneririm. Başarılar?
Merhaba murat, bey rahatsız ediyorum sizi ya ben konuyu bulamadım bana yardımcı olucak biri var mı yada, siz yardımcı olabilir misiniz grafit elektronotla fenol giderimi makale bulabilir misiniz
[automerge]1585953300[/automerge] @Olgaç Sürmelihindi merhaba kusura, bakmayın rahatsız ediyorum grafit elektronotla fenol giderimi makale bulabilir misiniz yada yardımcı olabilecek kişi var mı
benim şuanda erişim hakkım yok yüksek lisans bittiğinden dolayı konuya da ne yazık ki hakim değilim. Ama bahsettiğiniz şey elektrokimyasal arıtıma giriyor o şekilde arama yapmayı deneyin
Arama kelimeniz de önemli Örn. elektrokimyasal oksidasyon, elektroflotasyon,elektro fenton prosesleri gibi..,
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.