fenol giderimi anot grafit katot grafit elektrotkarla ilgili makale

Üyeler Görebilir
Merhaba ben yüksek lisans öğrensiyim fenol giderimi anot grafit katot grafit elektrotkarla alakalı makale bulmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Üyeler Görebilir
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ben Google akademidende baktım orda karışık yazıyor üniversite kullanıcı ve şifrem olmadan giriş olmuyor başka bir çözüm var mıdır gerçekten dün geceden beri tek tek bakıyorum iyi akşamlar

Üyeler Görebilir
Öğrenci işlerinden şifre alarak giriş yapabilirsin. Ayrıca yabancı kaynaklardan da araştır. Çokça bulabilirsin.

Üyeler Görebilir
Emre selkiBulunduğun üniversitede e kütüphane diye bir kısım varsa net üzerinden öğrenci numaran ile okulun proxy ayarını yapıp giriş yapabilirsin. Üniversiteler science, journal gibi sitelere para ödüyor bilimsel çalışmalara erişim için ordan ulaşabilirsin. Birde google akademikten tarama yapmanı öneririm. Başarılar?

Üyeler Görebilir
Merhaba murat, bey rahatsız ediyorum sizi ya ben konuyu bulamadım bana yardımcı olucak biri var mı yada, siz yardımcı olabilir misiniz grafit elektronotla fenol giderimi makale bulabilir misiniz
[automerge]1585953300[/automerge]
@Olgaç Sürmelihindi merhaba kusura, bakmayın rahatsız ediyorum grafit elektronotla fenol giderimi makale bulabilir misiniz yada yardımcı olabilecek kişi var mı

Üyeler Görebilir
benim şuanda erişim hakkım yok yüksek lisans bittiğinden dolayı konuya da ne yazık ki hakim değilim. Ama bahsettiğiniz şey elektrokimyasal arıtıma giriyor o şekilde arama yapmayı deneyin
Arama kelimeniz de önemli Örn. elektrokimyasal oksidasyon, elektroflotasyon,elektro fenton prosesleri gibi..,

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!