Yönetim Forumda gerçek isim zorunlu olsun mu?

Forumda gerçek isim zorunlu olsun mu?

• Evet

Oy: 198 71.2%
  • Hayır

Oy: 80 28.8%

• Kullanılan toplam oy
    278
  • Anket kapatılmış .
Üyeler Görebilir
Kendi ismimi kullanıyorum ama zorunluluk açısından baktığımızda doğru bulmuyorum. çünkü yazdığımız yazılara foruma üye olmayan kişiler çok rahatça ulaşıyor. öncelikle konulara erişim için üyelik şartı getirilmeli. o zaman belki isim zorunluluğu olabilir. ama erişim engellenmediği sürece rumuz kullanmak isteyenler olabilir.

Üyeler Görebilir
çevre görevlisi belgesi için TEST,
Atıksu Tesis sorumlusu için TEST
ÇMnet üyelik için TEST.. :(:kötü: ÇMnette bozdu kendini..

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Ulu önderimizin sözünden hareketle Forumda benim ismimi görmenize gerek yok fikirlerim olsa yeter :D

Üyeler Görebilir
Gerçek isimle girip foruma katkısı olan insanlar da var, farklı nickle girip foruma katkısı olan insanlar da var. İnsanların nicklerinden çok bence ne yaptıkları ve ne kadar verimli oldukları önemlidir. Adı soyadı, profil fotoğrafı, telefon numarası açık olup bir kelam edilmeyen ama sadece nicki " acıların çocuğu" olup çok güzel katkısı olan var. Bence insanların tercihlerini sorgulamak yerine onların forumda saygı ve ahlak çerçevesinde ne kadar faydası ve katkısı vardır ona bakmak gerekir. Yoksa adamın ismi Ahmet buraya kaydolurken Burakcan' ı veya Abdulrezzak' ı kullanmış, bunu nerden öğreneceksiniz. E- devlet girişi olsun o zaman. (Bunu dayatmak özgür bir platforma yakışmaz). Ki en ufak bir tepkide banlama seçeneği varken :) . Üzerinde durulması gereken konu bu değil yani.

Üyeler Görebilir
Ben zorunlu olması gerektiğini düşünmüyorum.
İş arayan kişiler olabiliyor belki anonim kalmak istiyordur gibi..

Günahkar sokakların tövbekar delikanlısı beni hiç rahatsız etmiyor doğrusu
sonuçta ünlü bir düşünür demiş ki; "herkesin hayatına kimse karışamaz"

Üyeler Görebilir
İsim veya isim soy isim olabilir; fakat şirket bilgilerinin gizliliğini ihlal etmemek için bazı paylaşımlar anonim olarak yapılabilmeli.

Üyeler Görebilir
Benim takip ettiğim ve tecrübelerinden faydalandığım kadarıyla isim-soyisim şeklinde arkadaşlar. Açıkçası hesabı açarkende hiç düşünmeden isim-soyisim almıştım. Sonuçta mesleki bir platform, gayette amacına hitap ediyor takipte kaldığım kadarıyla. Ben muhattabımın kim olduğunu bilmek isterim. Bence isim-soyisim olmalı diyorum ama Hocam, Şefim hatta Müdür demekten de kendimi alamıyorum :)

Üyeler Görebilir
Bu günahkar sokaklar tövbekar delikanlısı trend oldu :d

Üyeler Görebilir