Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Olgaç Sürmelihindi vazgeçtim kurmaktan. İşin en civcivli kısmı olan esnaflığını çok iyi kavradım. Ama insanlara laf anlatmak bana göre değil. Farkettiyseniz her türlü sokak jargonunu kullanmaya başladım. 3 yıldır bu işin içindeyim 2 aydır konuşmamı bozdular
@gamzeboztepe sorma ya ufacık birşeyde istifa edesim geliyor ama başka yerde de çalışamazmışım gibi hissediyorum vazgeçiyorum. Saman alevi gibi kızgınlıklarım ?
Çınareyi sevdiyseniz "Çiçəkli Dəqiqələr" programı var azarbaycanın tavsiye ederim @Yiğit KURT@Alev Çırtlık@Pnr orada uzun uzun şarkıda söylüyor şiir vsde okunuyor
Grubu ilk defa "lan oglum" şoku sebebiyle dinledim. Bozulan gruplar beni uzer ama grup hepsi gibi birgun yeniden birlesirler belki? Grup hepsinin dagilmasi cocukluk travmamizdir??
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.