Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Hazel A. ben de dün onur akın dinliyordum. Buralardayım ama enerjim çok düşük yansıtmak istemedim size hiç.
Nasılsınız acaba Hazel hanımcım? işe gidiyor musunuz siz de bizim gibi?
@Hazel A. İşçiler söz dinlemiyor. bizim sektör biraz riskli. Çok rahatlar dünya yansa umurlarında değil. Ben de tedirgin oluyorum her an biri enfekte olacak diye
@Hazel A. ve @gamzeboztepe bu arada vakit geçmiyor resmi işlerim askıya alındı mecburen. siz neler yapıyorsunuz akşama kadar acaba? Fikir verseniz keşke bana
@Pnr bende aynı durumdayım iş haricinde her şey yapıyorum ? kitap okuyorum biraz ders çalışıyorum bu haftayı da böyle bitirmeye uğraşıyorum bizim çalışanlar epey dikkat ediyor sağlık kuruluşlarından da bu dönemde atık almıyoruz bu konuda biraz iyiyiz
@gamzeboztepe yine de riskli, bilmiyorum abartıyor muyum ama önlemlerinizin olması çok iyi. Ben de isg ile ilgili yaşanmış olaylar okuyorum. Ama pek verim alamıyorum şu an midem ağrıdığı için ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.