Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul'da yaşamak keşke kolay olsaydı da biz de dediğiniz gibi tadını çıkarabilseydik. İstanbulda her yaşayan bunun bir şekilde bedelini ödemek zorunda ne yazık ki Ama gezmek için süper Allah var şimdi :d
Öncelikle, günaydın. Sizi anlıyorum ben fakat sağlık olsun ne diyelim. Ya madem öyle yerleşin İstanbul'a da, kurtulun bu dertten siz. Yani şimdi şu boğazda bir yandan martıları izleyip bir yandan da çay-simit keyfi yapmak hiçbir şeye değişilmezdi sizin için. Tabii tek bir şey bu. Daha kim bilir neler neler ister canınız ki, baksanıza sevdiğiniz şehir, sevdiğiniz insanlar falan. Ama İstanbul'da yaşayanlar bezdi artık trafikten kalabalıktan benim böyle bir sorunum öyle çok fazla yok gerçi ama çoğunluk böyle. Gerçi siz "olsun ona da değer" dersiniz şu mesajlarınızı görünce böyle düşündüm
@CMNet Okuru
Evet kesinlikle öyle. Hayat pahalı, geçim zor, kalabalık, trafik, say say bitmez.
Bu arada herkese günaydınlar bu konuya yeni gelenlere hoş geldiniz diyoruz hayırlı işler herkese..
Şu boğazda bir yandan martıları izleyip bir yandan da çay-simit keyfi yapmak hiçbir şeye değişilmezdi sizin için. Tabii tek bir şey bu. Daha kim bilir neler neler ister canınız ki, baksanıza sevdiğiniz şehir, sevdiğiniz insanlar falan. hayat sadece böyle olsa keşke
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.