Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin geri kazanım konunuz içinde yer almayan bir atık oluşuyor ise çıkabilirsiniz. Tat dediğinizden tehlikesiz atık toplama ayırma belgesini algılıyorum. Bu konuda bakanlıkta yetkililer ile yaptığım görüşmede bana bu şekilde değerlendirme yapabileceğim ifade edildi. İyi çalışmalar...
@Evrem Yeşil
Üstadım basima gelen olayı anlatayım. Bir firmadan atik aldığımızda firma sanayi bölgesinde yer almıyordu. Bunu nasil yapabilirim derken il cevre ile görüştüm onlarda bir yol bulamamıştı.en son firmanin sanayi odasına kayıtlı olduğunu öğrendim il cevreye ispatladim ve isletme sanayi secmistim. Dedigin olur.
@Adalet savascisi zaten olayları biz biliyoruz üstad saha da olduğumuz için. Hep diyorum devlet dairesinde çalışacak olanlar özel sektörde saha da 3 yıl en az çalışması gerek
Bir TAT firması GDT'ye 20 01 01 koduyla 20 ton satış yapmış. Firmanın sattığı atıkları, GDT bir kısmını kullandıktan sonra kullanamadığını farketti geri de iade edemiyor. 20 01 01 koduyla bize çıkış yapması mümkün mü?Bizim de sadece TAT lisansımız var. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Valla abi ben o şekilde düşünmüştüm ama sonra farklı görüş gelince yorumumu sildim.
Fire olarak çıkışı yapılabilir ama 20 01 01 den çıkışı sıkıntılı olur.
@Olgaç Sürmelihindi İl Müdürlüğü ile konuşup teyitleştiğini söyledi. (Not: İlden ile farklılık gösteriyor mutlaka İl Müdürlüğünüzle görüşme sağlayın bence)
Açıkçası benim de kafam yukarıda @Arif Öztürk'ün yazdığıyla karıştı. @Serkan Çiçekay ' da aynı şekilde yaklaşmış bu konuda fikir ayrılığı var sanırım nasıl netleştirebilirim?
Bazı tehlikesiz atıkların geri kazanımı tebliğinde şu madde geçmektedir.
11. Madde, (3) Tehlikesiz atık geri kazanım tesislerinden kaynaklanan bakiye atıkların, çevre izin/lisansına sahip geri kazanım veya bertaraf tesislerine gönderilmesi zorunludur.
Bakiye atık: İşlenmek üzere atık işleme tesisine kabul edilen atıklardan işlenemeyen veya işlenme sonucunda geriye kalan atıkları ifade eder.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.