Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Gfb için müracaat ettim bakanlık inceleme yaptıktan sonra 1000 lira yatırmamız gerektiğini belirtmiş bu parayı en fazla kaç gün sonra yatırabilirim ??
@muhammed çam
yönetmelikte yok ucu açık. 10 gün diye biliyorum. ilgili memur ile görüşebilirsin. daha net olur. bazı memurlar senin başvuru tarihinden itibaren 30 gün olarak düşünüyor. ilk başvuru tarihine bi bak istersen.
@muhammed çam Merhaba, Yönetmelikte belirtilen net bir süre yok. Zaten yıl sonu geliyor, 2017 Döner Sermaye listesinin kapsamına girmeden yatırın 1000 TL'nizi
@Melis Kara aynen yaa ona da zam gelir şimdi demi pazartesi yatıralım en iyisi çok saolun @Tarık Can valla işk başvueu tarıhım bu ayın başlarıydı ama bana ğazartesi mail geldi para yatırmalısınız diye
@nida33
fatura bilgi formu sizin dekontunuza istinaden kesilecek fatura için aslında sizin fatura bilgilerinizi öğrenmek adına istedikleri formdur. bu işinizi görür sanırım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.