Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Greenpeace: Plastik atıkların yeni adresi Türkiye...
Çok uygun görmüyorum. Neden? Yurt dışı hali hazırda geri dönüşüm sektöründe bizden ileride. Geri dönüşüm yapan bir ülke neden hammaddesini ihraç etsin? Ne kadar kaliteli?
İstisnai durumları düşünelim geri dönüşümü orta ölçekli yerden ithal ettik? Bu işe harcanacak enerji ve maliyeti ülke içerisinde döngüye alsak hem ülke ekonomisi hemde daha ekonomik olmaz mı? soruları geliyor aklıma
Geri dönüştürülmesi muhtemel atıklar evsel atıklarla birlikte vahşi depolanıyor. Ham madde sıkıntısı çektiğimizi düşünüyorum.En azından ben kendi tesisim için konuşayım.Belediyelerin lisanslı firmalar ile çalışması yetmiyor.Her katı atık tesisine ayrıştırma sisteminin kurulması gerektiğini düşünüyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.