Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende yeni bir sistem olan maxthon kullanıcısıyım.gerçekten kısayolları ve sayfalar arasında geçişi çok güzel.reklam engelleyicisi ve şifre hatırlayıcılarıyla gerçekten ilgi çekici ve denemeye değer.bu arada forum yöneticilerimize bir şey sormak istiyorum TÜRKİYE NİN yapmış olduğu işletim sistemi PARDUS u neden tanıtmıyor ve kullanmıyoruz
Ben kullanamıyorum Pardus. 2 yıl kllandım pardus harika bir sistem fakat autocad vb programları çalıştıramıyorum bu nedenle kullanamıyorum. Sadece multimedia ile ilgilenenlere tavsiye ederim ama..
Arkadaşlar Çevre Bilgi Sistemi ve E-Çevre izinleri için Internet Explorer'i kullanmanızı tavsiye ederim, onun dışında internet bağlantısında güvenlikten çok hıza önem veren Google Chorome'nin daha seri olduğu düşüncesindeyim.
Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari ve son olarak da İnternet Explorer tarayıcılarının hepsini kullandım ancak bana göre en kullanışlı olanı ve şuanda da kullandığım Maxthon internet tarayıcısı.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.