Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@toprak kağıt/karton veya plastik arıklarınız da varsa birlikte alıyorlar, miktarı tonajlı değilse ücretsiz olarak almaları zor, aynı sıkıntıyı ben de yaşadım
ATY tesisi veya çimento fabrikaları olabilir diye düşünüyorum. ikili ilişkiler önemli ücretsizde verebilir hatta kalorifik değerine göre ücrette alabilirsiniz.
@Neşat Ören Paletleriniz çok kırık ve tamir edilemeyecek düzeyde ise odun niyetine işlem görür. Bedelsiz olarak verebilirsiniz. Ama kırık palet yada sağlam palet ise her türlü satışını yapabilirsiniz. Bölgeniz neresidir acaba ? Birde paletlerin fotoğrafını alabilir miyim ? Firma olarak çalıştığımız palet firmaları var? Onlara yönlendirebilirim sizi
@toprak fotoğrafla beraber bana mail atabilirsiniz. Alımını Ahşap Ambalaj atığı olarak alabilirim. [email protected] adresi ile iletişim kurabilirsiniz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.