Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildiğim kadarıyla çevre görevlisi olarak görünüyorsanız sgk'da yarı zamanlı iş güvenliği uzmanı olarak atanabiliyorsunuz. Geçirdiğimiz denetimde bunu sorgulamıştı Çalışma Bakanlığı.
Ben iris akademiden aldım. 2015 kasımda 1100 e yazıldım. Çukurova üni. maden Müh bölümünden hoca dersimize giriyordu.Üniversite ocak ayında maden bölümü İsg yüksek lisan için alım yapıyor.Paralı olarak tezli veya tezsiz yüksek lisan yapıp direk B sınıfına girmeye hak kazanıyorsun. @Halil Dördü
Sivas cumhuriyet üniversitesinde eğitim ücretsiz.hem bu sene 2.öğretim programı da açılmış. Ben kazanmıştım ama gidememiştim Malesef çünkü aşırı yoklamaya önem veriyorlar. Gitme şansı olan evet kursla falan uğraşmasın yüksek lisans yapsın B sınavına girsin direk.
@Ferhat Elçi
Hayır ücretsiz. Mülakatta yoktu geçen sene sadece %70 ortalama %30 ales alınıyordu. 1 sene eğitim görüyorsun ayrıca diğer devlet üniversitelerini fazla bilmiyorum istanbulda mülakat vardı hep birde yds şartı
Yapacağınız üniversiteye göre değişiyor Fen bilimleri enstitüleri yürütür genelde başvuracağınız veya yapmak istediğiniz üniversitenin Fen enstitülerinden takip edebilirsiniz. Benim bildiğim İstanbul/Üsküdar üni. Adana/Bilim ve teknoloji üni başkada bildiğim yok
Bu konuda bir duyumumu paylaşayım sizinle; bu kursları artık üniversiteler de veriyor, üstelik fiyatları daha da uygun şeklinde duyumlarım. Her üniversite de var mı bilmiyorum, bir araştırın isterseniz.
Kocaeli Üniversitesi bünyesindeki eğitimin linkini atıyorum;
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.