Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iso 14001:2004 çevre yönetim sistemi iç tetkik soru listesi
ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi içinde en önemli unsurlardan biri iç denetim mekanizmasıdır. Ekteki dökümanın bu konuda iyi bir rehber olacağını düşünmekteyiz.Şimdiden başarılar dileriz.
@busra kuzu iyi de her firmanın bölümleri aynı olmaz ki,
soru listesi olur departmana göre ayrıştırırsınız soruları, bu kadar da armut piş ağzıma düş olmayın.
@Çeçilya Saktan Ben örnek teşkil etmesi açısından o şekilde istedim birebir tutmayacağının farkındayım. Bu forum sonuçta bilgi paylaşımı yapmak için var.
@Çeçilya Saktan Ben Esra hanıma cevap yazdım ama şuan göremiyorum ki ilgili teşekkürümü de ettim. Paylaşımını beğendim. En azından saygısızlık yapmadım.
@busra kuzu beğeni toplama amacıyla paylaşım yapılmıyor zaten burda. hepimiz birşeyler paylaşıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz.
üsluplar farklı olabilir elbet, neyse. umarım aradığınızı bulursunuz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.