Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Esra Şahin
belirtmek istiyorum ama fikir ya da nerede belirteceğim konusunda kararsızım sistemi danışmanlık almadan revize geçişini yapıyorum kilit görevlerde mi değiştirmek daha doğru olur kalite müdüründe ya da operasyonun direk içinde olanlar gibi mesela? Cevabınız için ayrıca teşekkür ederim Esra Hanımcım
Rica ederim Selin Hanım,
Kendi sistemimde müdür/yöneticilerden değil de daha çok üretim mühendisi-planlama mühendisi gibi alt kadrodan seçtim. Bu kişilerin görev tanımlarına da belirlenen maddeleri ekledim.
Sistemsel olarak bu şekilde yaptım.
Ama dediğim gibi uygulama noktasında düşünerek en kullanışlı yöntemi seçecek olan sizsiniz.
Standardı okuduğumuzda da liderlik kavramındaki sorumlulukların belli bir kısmının ilgili kişi sorumluluklarına verilmesi yazar @Melis çiçekseven . Bu nedenle sistemi bu şekilde kurmakta hiç bir sıkıntı yoktur aksine şuan şirket bazında da değerlendirilse en çok tercih edilen sistemdir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.