Iso 14001

Üyeler Görebilir
slm arkadaşlar çok acil iso 14001 örnek prosedür talimat ve dökümanlara ihtiyacım var elinde olan arkadaşlar yollarsa sevinirim

Üyeler Görebilir
giriş kısmı ile başlayalım

umarım bunlar işinize yarar

...

....

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba bende yeni bir şirkette işe başladım buraya ıso 14001 i uygulamamı istiyorlar bana yardımcı olabilir misiniz?

Üyeler Görebilir
@ali gözel

Merhaba Ali Bey,
Öncelikle standardı gözden geçirmelisiniz. 2015 versiyonunda hersey olabildiğince açık anlatılmış. Sonrasında da başladığınız şirkette hiç dokümante bilgi oluşturulmuş mu uygulanmış mı durumlarına göre ilerlemenizi tavsiye ederim. Konu bazlı sorularınız olursa daha aydınlatıcı cevaplar alabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@Esra Şahin
esra hanım hem şirket hem ben bu konu hakkında sıfırız açıkçası, size zahmet olmazsa bildiğiz standartları vs burdan paylaşırmısınız?

Üyeler Görebilir
Ali Bey,
Standartlar TSE den alınıyor. Şirket adına belli bir ücret ödeyerek satın alabilirsiniz. Üçüncü şahsa dağıtılması yasak ne yazık ki. TSE Online işlemler sekmesinden de online olarak alım yapabilirsiniz. 14001 den bahsetmişsiniz bu da ISO 14001:2015 olarak geçer standartlar listesinde.

Bunun dışında da en çok kullanılan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Standardı var. Bir diğeri de TS 18001 İSG Standardıdır.

Üyeler Görebilir
Soracağınız soruları buradan yazarsanız cevaplayabilirim aksi halde mail paylaşımı yasak Ali Bey. Ayrıca sadece ben değil konu hakkında bilgisi olan diğer arkadaşların da yorumuyla bizler de artı bilgi sahibi olmuş oluruz. ilgili konu başlıklarından sorularınızı sorarsanız elimden geldiğince cevaplarım.