Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimIso 14046:2014 kurumsal su ayak i̇zi temel eğitimi - 13 ağustos
Fatih Bey merhaba, sitede yayınlanan su ayak izi eğitimi programına kaydolmak istiyorum fakat yeni mezunum ve şu an bir kurumda çalışmıyorum. Bu eğitime katılmam için çalışıyor olmam gerekiyor mu ? Bireysel katılım sağlayabilir miyim ?
İyi çalışmalar dilerim.
Anonim (f3c8)Merhabalar, bu eğitimler tamamen profesyonel gelişiminize katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir. Mezuniyet yada çalışma şartı aranmamaktadır. Bireysel olarak katılabilirsiniz.
Anonim (f66a)Olacak ama tahmin ediyorum eylül yada ekimi bulur. Önümüzde planlanmış 2 eğitim ve bir tanede daha önce düzenlenmemiş hazırlıkları devam eden başka eğitim var.
Kurumsal karbon ayakizi eğitimini de haftasonu için planlamanız çalışan kesim için çok iyi olacaktır. İnternetten araştırdığım kadarıyla bir çok eğitim haftaiçi olduğu için katılım sağlayamıyoruz. Konuyla ilgili desteğinizi bekliyoruz.
Anonim (fd17)Biz bütün eğitimlerimizi haftasonu olarak planlıyoruz. Ağustos sonu yaklaşan eğitimin ürün karbon ayak izin olduğunu belirtmek isterim, karbon ayak izine değinilecektir fakat ağırlıklı olarak ürün üzerinde durulacaktır. Bu eğitim piyasada da sık sık açılan bir eğitim olmadığını belirtmek isterim. Kurumsal karbon ayak izi eğitimiyle karıştırmamanız için dikkatinizi çekmek istedim.
Sayın meslektaşlar bildiğiniz üzere eğitimlerden sonra değerlendirme anketi yapmaya başladık, ve bu anket sonuçlarını eğitimci firmaylada paylaşacağız. Sizden gelen cevapları ve genel değerlendirmemizi aşağıda bulabilirsiniz.
Değerlendirmemiz
Anket sonucuna göre ankete katılan 7 kişiden ortalama 4 anket katılımcısı tüm sorulara 7 ve üzeri puan vermiş görünüyor. Buda yaklaşık %57 oranında bir beğenme oranına tekabul ediyor. Elde ettiğimiz sonuçlarıni eğitimci firma ile paylaşacak ve bu sonucu daha iyi noktalara taşıması için talepte bulunacağız. Bu sonucu eğitim süreci için bir öz eleştiri olarak kabul ederek gerekli iyileşmelerin yapılmasını sağlayacağımızdan şüpheniz olmasın.
Umarım yeni eğitimlerde yakında görüşürüz. Ankete katılan tüm herkese ayrıca teşekkür ederiz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.