Iso belgeleri

Üyeler Görebilir
Öncelikle merhaba, yeni mezun olarak almam gereken ISO belgeleri mevcut ama nereden almam daha doğru veya iyi olur bilmiyorum önerebileceğiniz yerler olursa memnu olurum.

Üyeler Görebilir
Merhaba,

Bu konu hakkında sizlere yardımcı olabilirim.
XXXX adresim üzerinden isterseniz ilerleyebiliriz.
genel bir bilgilendirme olarak;
eğitim firmaları önereceğim.
bazen sitelerde bu tarz önerileri sık sık yapınca yanlış anlaşılabiliyor bu yüzden özel mail adresimi yazdım

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
Mesut Bey'e bu konuda katılıyorum. Gireceğiniz kurum standartlara göre faaliyet gösteren ve denetlenen bir kuruluş ise zaten sizlere bu eğitimler için destek ve teşvik sağlayacaktır. Yine de önden almak istiyorsanız benim size naçizane tavsiyem video kayıt eğitimler yerine eşzamanlı online ya da yüzyüze eğitimleri tercih etmenizden yana olacaktır. Piyasada pandemiyle birlikte video kayıt şeklinde eğitimler oldukça yaygınlaştı. Ben de zamanında o şekilde tercih etmiştim zaman esnekliği açısından ancak şu an her bir eğitimi yeniden alma ihtiyacındayım.

Üyeler Görebilir
Ben de firmamda kalite yönetimi bölümündeyim. Hiçbir bilgim yokken girdim bu işlere, dedim sanırım eğitim almam gerekiyor öğrenmem için. Eğitim almaya karar verdikten sonra bir baktım zaman geçmiş ve işi zaten işte öğrenmişim.

Bunun dışında firmanız da size bazı kalite eğitimlerini zaten aldırmak zorunda.