Jeneratör beyanı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selim H.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Merhabalar, 2022 yılı jeneratör beyanını yapmak için Ocak sınırlaması var mıdır ? Yönetmelikte böyle bir yazı göremedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Teşekkürler.
 
Üyeler Görebilir
Jeneratör bildirimine ilişkin herhangi süre sınırlaması bulunmamaktadır fakat bildirimi ocak ayının ilk haftalarında yapmanız tavsiyem olur.
 
Üyeler Görebilir
Jenaratör bildirimi nedir acaba kimler yükümlü? bilgi verebilirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler
 
Üyeler Görebilir
Anonim (bb10)Merhaba,

Sanayi Kaynaklı Hava Kirliliğinin Kontrolü Yönetmeliği'nin Ek-5 inde A-BİRİNCİ GRUP TESİSLER 2.7 ve 3.7 maddelerinde belirtilmiş durumda.

Tamamen acil durumlarda kullanılan, acil güç sistemleri (sürekli çalıştırılmayan, herhangi bir arıza durumunda veya elektrik kesintisinden dolayı işletmeye sokulan ve bu durumların ortadan kalkması ile işletmeden alınan ve yılda azami 500 saate kadar kullanılan) için aşağıdaki emisyon standartları uygulanmayacaktır. Bu tesislerin işletmecileri her yıl içindeki bu tür kullanımlara ilişkin bir raporu yetkili mercilere sunmak zorundadır.
 
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
merhaba geçen sene bildirimi ocak ayında gerçekleştirmişiz. Gecikme problem yaratır mı
 
Üyeler Görebilir
Özlem B.Merhaba,

Sanayi Kaynaklı Hava Kirliliğinin Kontrolü Yönetmeliği kapsamında jeneratör beyanı için aşağıda yer alan bilgi mevcuttur. Yukarıda bir arkadaşımız tarafından bahsedildiği gibi Mart ayı sonuna kadar kullanılan miktarı dilekçe ile il çevre müdürlüğüne bildirebilirsiniz.​


1678533271940.png
 
Üst