Yönetim Korona Virüsü Sebebiyle Erteleme Duyurusu - Saha Zİyaretleri

Üyeler Görebilir
Bakanlık ekibi ile ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgeleri ile belirleniyor. Yeni bir genelge olmadığı için belirli bir kadro ile çalışıyorlar.
Ayrıca ziyaretler ile ilgili tavsiye de değil zorunlulukta değil (benim fikrim) eğer dilerseniz dikkatli olarak yapabilirsiniz diyor.
Sizin için hastahaneler söz konusu olduğundan gitmemeniz ve bu durumla ilgili sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

Üyeler Görebilir
Merhaba, benim bulunduğum ilde il sağlık müdürlüğü, kamu hastaneleri için hastane saha ziyaretlerini ertelemişti ve bir süre belirlenmemişti. Şu anda aynı süreç devam ediyor. İlk başta danışmanlık firması olarak il sağlık müdürlüğüne resmi yazı ile biz başvuru yapmıştık. Eğer sizin için de böyle bir durum varsa resmi yazı ile başvurabilirsiniz. Ek olarak özel hastane ise, hastane yönetimi görüşüp uzaktan çalışma sağlamada yarar vardır...

Üyeler Görebilir
Cevap için teşekkür ederim. Ne kadar da tedbirli olursak olalım metrobüse binmek zorundayız. İstanbul'un merkezindeki hastaneler. Hastaneye ulaşıncaya kadar 4 vasıta kullanıyorum.

Üyeler Görebilir
Cevap için teşekkürler. Bende bu fikirdeyim. Nisan ayı için elimizde bakanlık yazısı vardı ama şimdiki yazı ise firmalara bırakılmış. Uzaktan çalışma isteği için başvuru yapmayı önereceğim.

Üyeler Görebilir
Ne kadar saçma oldu. Vaka sayılarının artmaya başladığı zamanlar insanlar işe gitmek zorunda kaldı. Bayrama kadar tedbirleri bırakmasaydık kimse bir şey kaybetmezdi.

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar, Haziran ayı için çevre analiz lab. Hakkında bilgisi olan varmı? Ben bilgi almak amaçlı mail atmıştm fakat herhangi bir dönüş alamadm

Üyeler Görebilir
şimdi ben neden gitmediğimi raporluyorum tamam :harika: peki ben gidemediğim tesiste bu raporu nasıl bulunduruyorum ? herkes imzalayıp birbirlerine mail mi atacak öle mi dosyada bulunduracağız :rolleyes:?