Kpss 2018

Üyeler Görebilir
@Okan Türe
@Zehra Yenideniz
Teşekkürler Fakat ben 24 sayısını görünce farklı bir yer diye düşündüm İSKİ 20 Çevre Mühendisi almıyor mu?
ben 60, sıradayım

Merhabalar
Savunma Bakanlığının alımı için ben Eskişehir yazmak istiyorum 60. sıradayım başka düşünen var mı?
ve Merkezi alım olacak diye bir haber duydunuz mu hiç

Üyeler Görebilir
yakında zaten bu bölüm 3-5 üniversitede kalır , çünkü bu gidişle kimse tercih etmeyecek zaten etmiyor. bizim gibi bu mesleğe giren ise çıkış yolu arıyor , ya asker ya polis ya kabin memuru vb alanlara yöneliyor. ne diyelim artık su , çevre diye kağıt parçalarında yaşarız.

Üyeler Görebilir
@Mustafa Bolat
Çevre mühendisliği bölümlerinde açılan öğrenci kontenjanları azaltıldı 2. öğretimler bir çok üniversitede kapatıldı. Bazı okullar hiç öğrenci bile almadı. Demek istediğim şu ki Çevre Mühendisliği bölümü yavaş yavaş azalıyor ama bunun kötü bir şey olduğunu sanmıyorum. Yerden adeta mantar gibi biten bir sürü üniversite var piyasada. Bunun sonucunda da bir sürü işsiz diplomalı vatandaş... Ben gerçekten kaliteli eğitim veren üniversitelerin haricinde diğer bütün okullarda bu bölümün kapatılması taraftarıyım. Bu düşüncem sadece Çevre mühendisliği bölümü için değil hepsi için geçerli üstelik...

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ben çevre mühendisliğinden çoktan ümidi kesmis biri olarak ve kpss ile daha önce kötü tecrübesi olan biri olarak sizlere birşey sormak istiyorum. Düz memur olarak tercih yapabiliyor muyuz? Genelde aranan sartlarda her mühendislik dalı oluyor çevre mühendisliği hariç! Bu konuda bir fikri bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.