KPSS Skandalı

Üyeler Görebilir
arkadaşlar günlerdir KPSS de usulsüzlük var diye konuşuluyor sizler ne düşünüyosunuz puanlarınız nasıl geldi?

Üyeler Görebilir
usulsüzlük olabilir mi bu konuda yorum yapamıyorum ama puan 84 nete 75 geldi bence normal puan belki en fazla 78 olabilirdi ama 75 geldi

Üyeler Görebilir
öğretmenler olan için 120 net yapmışlar bayaa bi konuşuluyor iptal edilir deniyor polis sınavları öyle olmuş sanırım. standart sapma geçen seneye göre az değilmiş ama puanlar nasıl düşük geldi bilemiyorum benimkisi az geldi çok şaşırdım .

Üyeler Görebilir
gonca hanım utanılacak ne var ki bunda çalışmayınca alınacak puan 50 herkesinde çalışma imkanı yok bende çalıştım dedim ama alınan puan ortada

Üyeler Görebilir
70 benim :( ama bu usulsüzlük olayının üzerine gidilmeli gerçi sınav tekrarlanırsa 1 aydır hiç çalışmadık unutuldu bazı şeyler nasıl olcak nasıl oluyor dağıtıldı deniyor sorular için.

Üyeler Görebilir
ÖSYM'nin bu sene skandalları bitmiyor zaten...LYS de yaptıkları TUS'da yaptıkları son olarak da KPSS de yapılanlar...Ya ben mi yanlış hatırlıyorum eskiden en sağlam en güvenilir devlet kurumlarından biriydi ÖSYM tek bir yanlış hata bile yapmazdı...Herkes ÖSYM hata olmaz derdi...inanın şimdi hiç güvenim kalmadı...

Üyeler Görebilir
Bu konuyu ordan burdan duymuştum ama az önce facebook da bir video paylaşmışlar gerçekten çok güzel.. KPSS deki skandal çok açık bir şekilde ortaya konmuş.. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.. Ve video hakkında yorum yapın lütfen.. Link Aşağıda..

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
En çok üzüldüğüm konuda sabah haberlerinde genç bir kızın KPSS de başarısız olunca intihar etmesi oldu.. Yazık ne kadar büyük bi vebalin altına giriyorlar. nasıl verecekler bunun hesabını..

[video]http://video.cnnturk.com/2010/haber/7/15/kpssde-5-kez-basarisiz-olunca-intihar-etti[/video]

Üyeler Görebilir
Bu sene skandallar yaşanıyor , Sınav soruları oncesinde özel kişilere iletildi gerekcesiyse polislik sınavları iptal edilcek denmişti :) sonra bir haber cıkmadı , aynı sekilde kpss üzerinden de böyle bir olay gercekleşmiş , umarız hayırlısı olur .

Herkeze geçmiş olsun :)