Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ve bayanlar sevgili meslektaşlar @Cem Yılmaz kardeşim ve şahsımın içinde bulunduğu bir LOL ekibi aramaktayız. İlgilenen arkadaşlar DM den felan değil doğrudan konu altına yazsın. Kozlarımızı paylaşalım
CS:GO oynayan var mı peki? LOL hiç oynamadım ama 3 yıldır aktif olarak CS:GO oynuyorum. Oynayan varsa steamden ekleşebiliriz Övünmek gibi olmasın ama mm rankım da Supreme'dir yani.
Fatih ÖzcanKimseyi kırmak değildir niyetim. Oyun oynanacak zamanlar boş zamanlardır. Boş zamanlarda işsiz olduğumuz zamanlardır. O zaman oyun iş değildir.
Emrah BozkurtBeyefendi "işsizler tayfası oluşuyor galiba" yazmıştı da mesajında. Sanırım kendisi iş dışında kalan vakitlerini de atomu parçalayarak geçirdiği için kendisine hobi edinen insanları işsiz olarak nitelendiriyor. X kuşağı ve zihniyetinden kurtulamadık bir türlü
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.