Mülakat soruları ne olabilir?

Üyeler Görebilir
arkadaşlar bu hafta elektronik atık geri dönüşümü yapan bir firmaya iş görüşmesine gidicem bu konu hakkında çok fazla bir bilgim yok sizce nasıl sorular sorulabilir beyin fırtınası yapalım mı ? :confused:

Üyeler Görebilir
Arkadaşım merhaba, görüşmeye gittin mi exitcom'a ben gitmiştim teee bir sene kadar önce...
Deneyimlerimi paylaşabilirim ihtiyacın varsa;)
Bana en son görüşmede evinizi buraya taşıyabilirmisini,z demişlerdi ben de eğer iyi bir maaş öneriyorsanız elbette dedim ama sonra maaşı dönünce pek mümkün değil demiştim:) Demez olaydım neyse hayırlısı buymuş diyeyim :)

Umarım senin görüşmen iyi ve olumlu geçer...Zaten İK diye birşey yok rahat ol:)))

Üyeler Görebilir
ilgilenencek bayan şu anda orada değilmiş yada uzatıyorlar anlamadım bende bekliyorum arıcaz dediler ama ben başka yerlerede başvurdum zaten görüşmelere gidiyorum. ne kadar maaş demişlerdi sana çünkü bende sonuçta orda apart falan tutucam olursa az bişeyde kalmalı ki para biriktirmem gerek :)

Üyeler Görebilir
cuma günü gidiyorum görüşmeye bakalım :) iyi bişi derler umarım

bu gün görüşmeye gittim çok sıcak bir ortamdı. zorlayıcı sorular olmadı bende çok sevdim ilgili inanlar sıcak kanlı güzel bir çalışma olrtamı var. bakalım nolucak ?