Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık yapmış bulunduk değiştiremeyiz ama bir sonraki sözleşme için atık üzerinden yaptırırım. Biz de 1800 lira civarı bir şey ödedik atığımızda abartılı olmuyor muhtelemen 100 150 tutar. Teşekkürler @İsrafil Yılmaz@Gizem Sunar
@Volkan SEZER
1800 lira paraya bakınız lütfen eyvah ki ne eyvah. toplam atık bertarafına belkide bu kadar para ödemiyorsunuz. Volkan bey bu iş için min.214 tl den başlar ben 3 yıldır çeşitli sektörlerde yaptırıyorum bu sigortayı.
Ortalama ve tehlikeli atık yükü çok fazla olmayan tesisler için 500-600 tl civarı. Daha uygununu görmedim açıkçası.
Ancak küçük imalathaneler için 500 lirayı da çok buluyorum. 214 tl' den yapan sigortacı arkadaşların numarasını iletme şansınız varsa sevinirim. @İsrafil Yılmaz
@celyagut Mart ayında yaptırdığım Mali Sorumluluk Sigortası için bana da uygun bir teklif verildi, Tel: 0 (312) 207 45 45 (Dahili : 4603) bu numaradan Ural Bey ile görüşebilirsiniz
Arkadaşlar danışmalığını yeni aldığım bir tesis var tesis yeni daha önce hiç atık çıkışı yok asfalt plent tesisi burada mali sorumluluk sigortası yaptırılacak şimdi bu tesiste neye göre hesap yapılacak acaba bilen var mı? ayrıca tesiste tanımlanan atık kodları 15 01 10 /15 02 02 /160107 ortalama 1000 kg geçmez yıllık ne kadar öderler nası hesaplanır?
Tutmuyor diye birşey yok arkadaşlar, atığı çok fazla çıkan firmaların sigorta ücreti yüksek oluyor, burada karıştırılmaması gereken cironun sorularak yıllık işletmenin cirosunun verilmesi sonucu yüksek sigorta ücretleri ile karşılaşılmasıdır.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.