Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekirdağ Çevre İl Müd. Ergene havzası çalışmaları kapsamında baya kapsamlı denetimler yapıyor. Seminer verme konusunda da çok hızlı çalışıyorlar kesilen çevre cezalarında ise İzmir 1.sırada yer alırken Tekirdağ 2. sırada.
@CMNet Okuru
bende özel sektörde çalışmış ve izmir, manisa, muğla, aydın il müdürlüklerini görmüş hatta çoğuylada gidegele tabiri caizse kanka olmuş biri olarak söylüyrum çanakkale onlara göre çok çok iyi durumda
benim yaşadığım sorun biraz şundan galiba. istanbulda çalışan ve birden fazla ilde sürekli uzaktan evrak takibi yapan biri için zorlayıcı oluyorlar. tanıtım dosyası yolluyorsunuz mesela, akıbetini sormak için arayıp 1 hafta boyunca ilgili birini arıyorsunuz. ortaokullara çevre bilinci kampanyası eğitimi varmış. ya da öçk ile ilgili sempozyumdaymışlar. nihayet ulaşıldığında, dosyaların henüz evrak kayıttan çıkmadığını öğrenince, kafadan 2 haftalık gecikme falan derken.. iyi hatıralarım yok.
tabii bunlar çalışanlarla ilgili şikayetler değil. öyle anlaşılsın istemem. sorun yapısal. bir de 2 sene geçti bunların üzerinden, düzelmeler muhakkak vardır.
Tekirdağ İl Çevre seneler öncesinde yapılan yolsuzluklar sonrası temizlikten sonra çok iyi çalışmaya başladı. Orada çalıştığım süre boyunca hem bilgili kişi, hem yardım edilmesi, sık düzenlenen eğitimler hem de sıkı denetimler yaparak takdirimi kazanmışlardır.
Bırakın marmarayı bence türkiyenin en iyi ve en çalışkan il çevre müdürülüğü Kocaeli. Az bir personelle türkiye ekonomisinin %40 nı barındıran bir sanayi şehrini ellerinden geldiğince iyi denetliyor ve yönetiyorlar.
@Mahmut Cimşit
Bağlı bulunduğumuz İl Çevre'den daha iyi olduğunu düşündüğümüz İl Çevre'yi oylayamaz mıyız? Eğer öyleyse hangi İl Çevre'ye bağlısınız diye bir anket olsa daha doğru olmazmıydı?
@Göksel Kurtuluş
@Göksel Kurtuluş Bey,
forumda üye olanların ve kullananların çoğunluğunun danışman firmada çalışanlardan oluştuğunu ve çevre mühendisi olarak fazla iş değiştirdiğimizi düşündüğümden böyle bir anket yapma gereksinimi doğdu içimde.
ben şahsen 3 yıllık danışmanlık hayatımda İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Sakarya, Düzce, Bilecik, Aydın, Kastamonu, Burdur, Tokat gibi farklı il çevreler ile tanışma fırsatım oldu. benim gibi veya daha farklı durumda olan bir sürü arkadaş olduğu kanaatindeyim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.