Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maya üretim tesisi yer: şanlıurfa osb bu faaliyetin çed yönetmenlige çed veya ptd hazirlanması gerekmektedir
Elinize örnekler geçmiş oluyor. Sonrasında Şanlıurfa için kendiniz sıfırdan oluşturabilirsiniz.
Simülasyonun ilk aşamasını başarıyla tamamlayabilmeniz için bu görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.
ilave olarak Google Earth programını indirip bilgisayarınıza kurun.
Ekteki kml dosyasını bu programda açın. (sizin için Şanlıurfa OSB'den boş bir arazi işaretledim.)
Sağına soluna bakın yerleşimlere, akarsular vs nekadar uzaklıktasınız gibi değerlendirmeleri buradan yaparsınız.
Programı indirip şanlıurfaya gittim en yakın sanayi topluluğunu buldum ve seçtiğim yeri aşağıdaki videoyu takip ederek oluşturdum:
Artık aradığımız herşey internette var çok şükür ki
[automerge]1592634189[/automerge]
Zaten biraz programı incelerseniz bu videoya bile gerek kalmayabilir. Çok keyifli
Hiç cep telefonumdan
Şanlıurfa osb'de yer alan maya üretim tesisi faaliyeti için ÇED Yönetmeliğine göre ÇED ve PTD hazırlamamıştım. O yüzden bu sorunuza cevap vermekte kendimi yetkin görmüyorum.
Cep telefonundan ÇED veya PTD hazırlayın, direk lisans yerine yüksek lisans mezunu sayarlar sizi.
Saymazlarsa da gidin bakanlığa ben cep telefonundan PTD yazdım diyin sınavsız ÇED şubede masanız hazır olur.
Bilgisayarımı birine vermiştim 2 güne getirecek bende telefondan sözel kısımları hazırlayayım dedim.
[automerge]1592912932[/automerge]
Bilgisayarımı birine vermiştim 2 güne getirecek bende telefondan sözel kısımları hazırlayayım dedim.
[automerge]1592913004[/automerge]
Hocam koordinatları sizde kaç olarak çıkıyor o koordinatları bana söyleyebilirmisiniz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.