Üyeler Görebilir
Arkadaşlar. Yeni mezunum. Yaklaşıkta 2 aydırda işsizim. Bazı yerlere tabiki görüşmeye gittim. Kimisi geri döndü kimisi ise geri dönmedi. Dönenler de malesef şehir dışındalar dı. Farketmezdi benim için şehir içi ya da dışı olması. Ama bana söylenen ücretleri söyliim size Asgari ücret , 750 ve 800 lira. Kalacak yeri yok. Yani herşey bana ait. Ne yapmalıydım ? Ve şunu da belirtmek isterim azda olsa aileme yardımcı olmam gerekiyor. Bunuda hesaba katarak cevaplarınızı bekliyorum. Sizde bu gülünç rakamlara çalışsamıydım. Yoksa iş aramaya devam mı edeyim. ??
Tabiki iş seçme lüksüm yok. Başlangıçta olamazda. Tecrübesizim, yeni mezunum. Ama aileme kesinlikle yardım etmem gerekiyor. Söyleyin lütfen iyi bir maaş alana kadar aileme yardım mı etmeyeyim. Yada başka alternatiflere mi yöneleyim.
Tabiki iş seçme lüksüm yok. Başlangıçta olamazda. Tecrübesizim, yeni mezunum. Ama aileme kesinlikle yardım etmem gerekiyor. Söyleyin lütfen iyi bir maaş alana kadar aileme yardım mı etmeyeyim. Yada başka alternatiflere mi yöneleyim.