Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer yanlışım varsa lütfen düzeltin ; Hayatın Kaynağı... Yeşili Mavisiyle... Orman, Su Hayattır... Orman, Su Varsa Hayat Var... Yeşil Hayat... bence bu 5 slogan dan bazıları düşünülmeden yazılmış veya sadece ormana diğer bir olasılık suya yönelik yazılmış sloganlar. Oy kullanacak kişiler ilk etapta bu 5 sloganı eleyip tabiat ellerimizde ve tabiatın hizmetinde sloganları arasında düşünüyor kararsız kalıyor.
Ben tabiatın hizmetinde sloganını şöyle yorumlayıp eledim ; evet , su ve orman tabiatın hizmetin doğru ! yalnız biz tabiata saygı duymuyoruz ki tabiatın hizmetinde olana saygı duyalım onu koruyalım. Bakanlığın da insanları böle bir slogan altında toplamaları saçma olur BENCE. Ama diğer slogan tabiat ellerimizde ; özellikle bizler çevre mühendisleri olarak bu sloganın ne kadar önemli ve altında neler beslediğini çok çok iyi biliyoruz . tekrar dile getiriyorum; TABİAT ELLERİMİZDE ...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.