Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
giriş atıksu karakterizasyonu göre değerlendirmek lazım ancak evselse yapılır neden yapılmasın bide sektör maden falansa yani vardayalı sistemse daha iyi olıur diye düşünüyorum.
Ahmet YEŞİLKÜNARKatılmakla birlikte endüstriyele bile yapılabilir. Yalnız debi değişkenliğine bakmak lazım. Bu 300 m³ debi iki saat içinde geliyor, günün kalan 22 saatinde debi gelmiyorsa işletmek çok zor olabilir.
Cem YılmazÖncelikle teşekkürler, debiden dolayı sepet ızgara kullanımı düşünülüyor ve dengeleme havuzuda olucak ama diğer türlü mekanik çubuk ızgara hesaplamalarımda da hız 1,2 m/sn yani aralığı sağlıyor hangisi olması gerektiğiyle alakalı karar veremedim. aynı zamanda 3 vardiyalı 8 saat çalışılan doğal lakes ipliği üretim tesisi olacak endüstriyeli kapsıyor.
Ahmet YEŞİLKÜNARGiriş atıksu karakterizasyonu koi 7000 boi 5000 akm 3000 mg/L diğer parametreleri de görmek isterseniz yazabilirsiniz burdan iletirim staj yaptığım firmada staj sürecinde yürüteceğim bir proje benim için oldukça önemli yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
S ŞAHİNSisteme girecek debiyi ve kirlilik yükünü sabit tutabildikten sonra yan yana veya arka arkaya 100'lük paketleri diz diz dur. Toplam debisi 1200 m³ (6*200 m³)olan paket arıtması olan işletmeye danışmanlık vermiştim.
"Paket arıtma" ibaresini sektöre kim musallat etti bilmiyorum ama paket arıtma farklı bir arıtma değil ya kimyasal yada biyolojik yada başka bir artıma türünün bir konteyner yada tır dorsesi büyüklüğünde tasarlandığı çoğunlukla tasarım görseline önem vermek için mühendislik hesaplarının 2. plana itildiği bir şeyyyyyy.
Kubilay DumanHenüz 4. sınıfa yeni geçmiş bir öğrenciyim bu konular hakkında yeni yeni bilgiler öğreniyorum bu yüzden kafama takılmıştı bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.