Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü isimleri bir arada...Birkaç isim de ben paylaşmak istedim;
Pele, Michael Jordan, Mike Tyson, Napolyon, Hz. Musa, Albert Einstein, Cengiz Han, Usame Bin Ladin, Michelangelo, Che Guevara, Adolf Hitler, Konfüçyus
Teşekkürler Sol üst köşede bulunmaktalar kendileri... Forması, futbol topu ve ten rengiyle, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcüsünü tanıyamamak ayıp olurdu herhalde Genel kültür maksadıyla da olsa takip ediyorum futbolu
ATATÜR e sanırım yer vermemişler resimde. Neyseki orda bulunup bulunmaması birşey ifade etmiyor bizim için. Hatta Usame Bin Ladin, Saddam Hüseyin, Adolf Hitler gibi dehaların!!! bulunduğu bir resimde bulunmamasını istemek daha doğru bir yaklaşım olur sanırım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.