Eğitim Sürdürülebilirlik ve karbon ayak izi eğitimi, 27-31 mayıs 2024

Bu başlık kalıcı olarak sabitlenmiştir.
Üyeler Görebilir
Sayın @Üyeler

Yeni bir eğitimle karşınızdayız. Eğitimleri tek tek alabileceğiniz gibi daha uygun fiyata paket olarakta alabilirsiniz. Eğitim sonunda QSI tarafından katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim Tarihleri:
Eğitim AdıSüresiTarihÜcret
Sürdürülebilirlik Tanımı, Sürdürülebilirlik Kalkınma Hedefleri1 Gün27 Mayıs 20241500TL+KDV
ISO 14064-1 Sera Gazı Emisyonlarının Kuruluş Seviyesinde Hesaplanması ve Organizasyonel Sınırlar2 Gün28-29 Mayıs 20243200TL+KDV
ISO 14067 Sera Gazları Ürünlerinin Karbon Ayakizi Hesaplaması ve Hesaplama Yöntemleri1 Gün30 Mayıs 20242000TL+KDV
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Uygulama Eğitimi1 Gün31 Mayıs 20242000TL+KDV
Yukarıdaki Tüm Eğitimleri İçeren Paket Eğitim5 Gün27-31 Mayıs 20247800TL+KDV

Saat Aralığı: 09.30-16.30 arası (Tüm Eğitimler)
Eğitim Lokasyonu: Microsoft Teams üzerinden tamamen online

Ödeme Talimatı: Eğitime katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan ilgili aşağıda bağlantısı verilen ön kayıt formunu doldurduktan sonra; kurumsal üyelerimiz isim soyismi ve firma bilgilerini, şahıs olarak katılacak üyelerimiz isim soy isim, TC kimlik numarası, adres bilgilerini [email protected] adresine göndermesi gerekmektedir. Firma tarafından fatura kesilecek ve fatura üzerinde belirtilen IBAN hesabına ödeme yapılması istenecektir.

Ön Kayıt Linki:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Eğitim İçeriği
Sürdürülebilirlik Tanımı, Sürdürülebilirlik Kalkınma Hedefleri

• Sürdürülebilirlik nedir?
  • Sürdürülebilirlik: Adım adım kılavuz
  • Türkiye'nin sürdürülebilirlik kalkınma hedeflerinde son durum
ISO 14064-1 Sera Gazı Emisyonlarının Kuruluş Seviyesinde Hesaplanması ve Organizasyonel Sınırlar
  • Raporlama sınırları
  • Sera gazı kategorileri
  • Sera gazı emisyonlarının hesaplanması
  • Sera gazı kalite yönetimi
  • Sera gazı raporlama faaliyetleri
ISO 14067 Sera Gazları Ürünlerinin Karbon Ayakizi Hesaplaması ve Hesaplama Yöntemleri
  • Tahsisat yönetimi
  • Ürün karbon ayakizi çalışmasında etki değerlendirmesi
  • Ürün karbon ayakizi raporu
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Uygulama Eğitimi
  • ISO 50001 Enerji yönetim standard temel gereklilikleri
  • Enerji politikası, amaçlar.hedefler, yetkinlikler ve enerji planlamasının yapılmasına ilişkin grup çalışmaları
  • ISO 50001 Enerji yönetim sistemi belgelendirme aşamaları

1715192739666.jpeg

Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
yeni bir planlamamız var mı Fatih Hocam?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Örnek karbon ayak izi vakaları/ hesaplamaları Excel üzerinden uygulama olacak mı Fatih hocam?