Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitimlere ara verdiğimizin farkındayız fakat tamamen durdurmuş değiliz. Eğitimleri planlamadan yine sizlere sormak istedik "Sırada ki eğitim hangisi olsun?"
Merhaba Fatih Bey,
Eğitimlerin karbon ayak izi veya sürdürülebilirlik raporu hazırlama konulu olmasının faydalı olacağını düşünüyorum, ayrıca sıfır atık sistemiyle ilgili çok soru işareti var belki bu konuda da olabilir,
Kolaylıklar dilerim,
Bildiğiniz üzere yakın zamanda Su Verimliliği Yönetmeliği yayınlandı. Bu konu kapsamında da bir eğitim verilebilir belki. Buna ilave olarak kurumsal sürdürülebilirlik, karbon azaltımı, raporlama gibi konulara da değinen bir eğitim planı güzel fayda sağlar diye düşünüyorum.
Aslı Can TathanAslı hanım merhabalar, Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde oldukça fazla eğitime aracılık ettik. Bu nedenle ufak bir ara vermiştik. Önerilerinizi sonraki planlanacak eğitimler için pek tabi ki değerlendirebiliriz. iyi çalışmalar dilerim...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.