Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günlük günlük yazınca kitle de olsa bişey olmaz. Ben iki staj sınavını da Rabia hoca ile girdim. Eğer staj yaptığın yerde çevre muhendisi çalışıyor ve aksatmadan hegun gittiysen %100 geçtin o kadar kalmama gibi ihtimalin yok. İnan onlar senden çok uğraşıyo geçirmek için
Merve bütün deneylerini mi kitle yapıyorsun ? Öyleyse maalesef geçen sene kitle ile deney yapanların stajları kabul edilmedi bilgin olsun. Yarısını kitle yapanlarında edilmedi. 10 iş günü olarak kabul edildi.Daha sonra dekanlık 10 günlük sigorta yapılmadığından ötürü bütün stajlarını iptal etti arkadaşların.
Ben kalkmadı diye biliyorum. Meryem hoca uyarı yaptı arkadaşlara çünkü. Sen en iyisi staj defterine kitle ilgili deney yazma. Ben sana staj defterim duruyorsa onu atarım. Kitle olan deneyleri oradan geçir. Şu saatten sonra staj yerini değiştiremeyeceksen hiç kitle yaptım diye ortaya çıkma. Yakmasınlar stajını.
Atıksu staj defteri bu. Seninde aynıysa bundan yararlanabilirsin. Ama aynısını geçirme en azından resim değiştir. Aynı okuldayız çünkü ne olur ne olmaz.
@ZelihaÇeviker
Proje işi mi danışmanlık işi mi yapmak istiyorsun. bunlar ile ilgili araştırma yapmanı tavsiye ederim. Staj için idarelerin nasıl bir çalışma yaptığını görebilirsin. Ama tavsiyem özel sektör. Ve danışmanlık firmalarını pas geç derim.
İdareleri deneyebilirsin. SASKİ, İZSU, İSKİ, Çevre KoRUMA Daire Başkanlığı gibi kurumlar iyidir. Onun dışında işi ve piyasayı ( nasıl bir iş ortamında çalışacağınızı) görmek isterseniz bir danışmanlık firmasında staj yapın derim. Yada hayır ben mühendislik yapacağım eğitimini aldığım mesleği devam ettirmek gibi bir hedefim var diyorsanız da Proje firmalarına bakın bir de.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.