Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanayide yeşil dönüşüm sorumlusu/başsorumlusu başvuru ekranı
Bu alanlarda tecrübeniz olduğunu gösteren bir belge yükleyebilirsiniz. Hazırladığınız bir tecrübe belgesi vb. gibi. Ben o şekilde yükleyip başvuru yaptım.
Hamza AyBen de SYD Sorumlu başvurusu yapmaya çalışıyorum ancak yüklenmesi gereken evrakları yüklediğim halde "Eklemediğiniz dosyalar var lütfen kontrol ediniz." uyarısıyla karşılaşıyorum. Aynı sorunu yaşayıp yaşamadığınızı ve yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü paylaşabilirseniz çok sevinirim.
vuslataylarMerhaba, ben de bütün sekmelere evrak yüklememe rağmen "Eklemediğiniz dosyalar var lütfen kontrol ediniz." uyarısı çıkıyor. Sizler tamamlayabildiniz mi başvurunuzu, ne yapmak gerekiyor?
nilbayramBen bir saat önce yaptım herhangi bir problem yaşamadım. Meslektaşların söylediği üzere, gerekli olmayan dokümanlara boş pdf yükledim. Mobil imzaladım ve bitirdim.
zhlvntTurkcell kullanıyorsanız, aşağıdaki linkten anında alım yapabiliyorsunuz. Türk Telekom beni 15 gün bekletmişti. Bizim Bakanlığın da başka bir operatör ile anlaşması bulunmuyor.
Tüm sekmelere evrak yüklediğim halde “Eklemediğiniz dosyalar var lütfen kontrol ediniz." ibaresi çıkıyor, başvuruyu tamamlayamadım. Farklı tarayıcılardan giriş yaptım ama aynı sonuç. Sistemsel bir sorun mu var? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.