staj

Üyeler Görebilir
Ben çevre3. Siniftayim labaratuvar stajimi yaptım saha stajimi çevre danışmanlık şirketindemi yoksa bbelediyegibi denetleyici kkuruluşlarami basvurmaliyim?
Cevaplarinizi nbekliyorum tesekkurler

Üyeler Görebilir
danışmanlık bana göre, belediye de hiçbir şey öğrenemezsin çevre mühendisliğine ait ama danışmanlıkta hem denetim nasıl olur o gelen denetçiler nelere dikkat eder onu görürsün hemde iyi bir danışmanlıkta staj yaparsan bir çok yönetmeliğe hakim olursun

Üyeler Görebilir
danışmanlıkta staj yapabilirsin, fakat iş hayatında danışmanlık gibi sömürülerde çalışmanı tavsiye etmem.

Üyeler Görebilir
@Nuri Kartal
danışmanlık yapan yerler saha stajı kapsamına girer mi? bende büro stajını yaptım saha stajım için ya arıtma tesisi ya da laboratuvarı olan bir yer şartmış mesela, ne derece doğrudur bilginiz var mı?

Üyeler Görebilir
aynen bende laboratuvar ortamında çalışmak istiyorum fakat adana da imkanlar fazlasıyla kısıtlı sadece çevre laboratuvarları staj olarak kabul edilmiyor. Böylece elimiz kolumuz bağlı kalıyoruz.

Üyeler Görebilir
@Merve Akgül
Ben İstanbulda bir laboratuvarda çalışıyorum ama bayanlar genelde bizde saha stajı değil büro stajına geliyorlar. Ayrıca laboratuvarların saha stajı sayıldığını ilk defa duyuyorum. Bence saha stajınızı atıksu arıtma da yapın. Madem laboratuvarda büro yaptınız en azından raporlama ve yönetmelikler neler biliyorsunuz birde kaynaktan bilgiler edinin derim bence

Üyeler Görebilir
sadece laboratuvarlar saha ya da normal olarak staj sayılmıyormuş bende onu diyordum yanlış anlaşıldı :) laboratuvarda yapmadım ofisteydim. önerinizi dikkate alacağım teşekkürler.