Tüm Sınav Soruları Buraya

Üyeler Görebilir
Evet arkadaşlar derslerde sorulan vize, final tüm sınav sorularını bu başlık altında paylaşalım.

Paylaşım şekli
Üniversite :
Dersin Adı :
Dersin Hocası :
Sınavın Tarihi :
Sınav Soruları :

Bu şekli bozmazsak güzel bir arşiv yaparız. Hadi herkesi Bekliyorum.

Üniversite : Süleyman Demirel Üniversitesi
Dersin Adı : Katı Atıklar
Dersin Hocası : Yrd.Doç.Dr. İsmail Tosun
Sınavın Yılı : 2007 Güz
Sınav Soruları :

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Süleyman demirel üniversitesi çevre mühendisliğine giriş notlar

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
@George Okarin @Gokcebas 2012 mezunu olduğumdan belki elimdeki notlardan gönderebilirim dedim fakat dersi veren hocalar değişmiş. O yüzden üzgünüm. Sadece nacizane tavsiyem Ayhan hocanın notlarına okulda mutlaka ulaşırsın araştırmaya devam et ve sitilini değiştirmediyse 1 ezber tanım sorusu olur ki onlara da mutlaka ulaşırsın araştır derim.:) Asude hocada da sorarım dediği yerler mutlaka çıkar biraz zorlar sadece :) sınıfta not tutanlardan destek isteyin:) Elimde ki dosyalardan yarayabilir dediklerim ektedir. İşinize yarar yaramaz bilemem ama bi incelersiniz:)
su temini ile de şöyle diyebilirim. Bizim zamanımızda Rabia hoca asistandı ve dersi Bülent Şengörür' den aldık yaptığımız proje ile ilgili sorular sormuştu ve vize %10 civarı bir şey etkilediğinden çok basitti belki Rabia hoca da aynı şeyi yapar(bunu çok zannetmem ama genede diyeyim dedim :))))

Başarılar arkadaşlar, kolay gelsin

ayrıca sayfa 1 de Neslihan Öztürk'ün paylaşımlarına bakın orda aradığınız sorular paylaşılmış olabilir :)

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
@Gokcebas @George Okarin geç görmüşüm mesajı kusura bakmayın ekoloji için vize final soruları ve su kalitesi sorularını gönderiyorum finalde işe yarayabilir iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• 295318264_eko2008-vize.doc
    295318264_eko2008-vize.doc
    150.5 KB · Görüntüleme: 208
  • WhatsApp-Image-20160725 (1).jpeg
    WhatsApp-Image-20160725 (1).jpeg
    120.1 KB · Görüntüleme: 374
  • WhatsApp-Image-20160725 (4).jpeg
    WhatsApp-Image-20160725 (4).jpeg
    56.4 KB · Görüntüleme: 331