Tehlikeli atık beyanları

Üyeler Görebilir
Sistem Eylül ayında yeniden açılacak deniyordu ancak henüz bir haber yok. Bilgisi olan var mı ?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum.Tehlikeli atıklara ait 2012 bildirimlerini en son Şubat 2013 te yapmayacak mıyız?Bir değişiklik oldu mu olmadı mı diye sormak istedim de.

Üyeler Görebilir
@M. Hayri CÜNEYDİ
2012 yılı bildirimi değil 2011 yılına ait atık mitkarının beyanını yapamadıysanız şimdi yapabilirsinz.

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk
Teşekkür ederim.2011 yılını benden önceki arkadaş yapmış.Ben de bir şeyler mi kaçırdım diyordum. :)

Üyeler Görebilir
Sisteme giriş yapıp güncelle linkine tıklayabiliyoruz ancak atığı seçince güncellemek için bir buton yok. Yani şu an güncelleyemiyorum.

Üyeler Görebilir
Tehlikeli Atık Beyan Sistemi 2011 yılı atıklarına ilişkin beyanların tamamlanması veya güncellenmesi amacıyla 11.10.2012 tarihi itibariyle yeniden kullanıma açılmıştır. Sistem 31.12.2012 tarihine kadar kullanıma açık kalacaktır.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Merhaba,
2011 yılına ait atık beyanı yapılmış ve sistemde onaylanmış olarak gözüküyor. Bizim şu durumda bu beyan üzerinde bir düzeltme işlemi yapma şansımız var mıdır?

Üyeler Görebilir
@Melis Kara

Onaylanmıs basvurularda guncelleme yapamazsınız. Il mudurlugunden onayın kaldırılmasını talep etmenız gerekıyor.

Üyeler Görebilir
@Alper Bilgin
Teşekkür ederim, bende bu şekilde talepte bulunacağım, bir başka yolu var mıdır diye merak ettim.
İyi çalışmalar

Üyeler Görebilir
@Melis Kara

İlişkilerin iyi ise resmi yazı yazmadan, telefonla ya da İl müdürlüğü'ne bizzat giderek onayı kaldırabilirsiniz..