Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi olan bir firmanın başka lokasyonlarda şubeleri varsa eğer, acaba 1 TMGD yeterli midir yoksa bütün şubeler için ayrıca TMGD atanması gerekli midir?
Firmaya ait kapsamda olan her bir şube için Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi alınır, belge bulunduran her tesisin de TMGD bulundurma zorunluluğu vardır. Aynı danışmandan 5 tesise kadar hizmet alabilirsiniz.
Tesiste İSG Uzmanı olarak tam zamanlı çalışan personel tesisin aynı zamanda TMGD'si olabilmekte midir? Aynı soruyu Çevre Görevlisi olma durumunda da yerine koyarak soruyorum. Teşekkürler.
Aynı anda hem çevre görevlisi hem isg olunuyorsa bence bunda da bir sakınca yoktur. ADR'de en azından bununla ilgili hiç bir kısıtlama yok. Hatta atık taşıyan firmalarda çevre görevlileri TMGD almak zorunda kalacak martta.
Merhaba, Ankara'da önerebileceğiniz bi yer var mı eğitim için? Hatta bizzat eğitim alan varsa harika olur. : ) Eğitim kurumu seçmek için çok az zaman kaldı, yanlış hatırlamıyorsam 12 şubata kadar eğitim alınması şartı vardı nisandaki sınava girebilmek için.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.