Tehlikesiz atık toplama ile ilgili soru

Üyeler Görebilir
evet benim de tahminim o yöndeydi çünkü yazının içeriği bizim vermemizden çok onaylatılıp bize gelecekmiş gibi duruyor ama biz mi yine götürüp vericez bilememiştim. Teşekkür ederim :)

Üyeler Görebilir
bu şartları sağlıyoruz aslında ama şu an ekte yer alan tebliğe dahil olmayan atıklar kısmındaki ambalaj atıkları (neden dahil olmadığını bilmediğim) için de lisans almamız gerekiyor. Biz atık ve hurda kağıttan kağıt karton üretimi yapacağız. o yüzden hepsi için başvurmamız gerekiyor. Bu başvuru için sizde dilekçe örneği var mı acaba? özel hazır bir dilekçe taslağı mıdır bu yoksa standart bir dilekçe midir?

Üyeler Görebilir
ambalaj atıkları ile tehlikesiz atıklar ayrı mevzuatla yönetildiğinden dahil değil. dilekçe standart bi dilekçe formatı vs. yoktur.

firmalar proseslerinde oluşan kağıt karton vs atıkları BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ'ne göre,
üretilen ürünlerin nakliyesi için paketleme esnasında oluşan atıkları AMBALAJ ATIKLARI KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ'ne göre değerlendirerek göndermelidir.

siz de tesislerden alırken bu şekilde irdeleyin bence.

Üyeler Görebilir
@Ahmet Doğan
Merhaba, bana mailinizi verirseniz tehlikesiz atik toplama ayirma dilekçesi dahil bütün diğer dilekçeleride gondereyim