Teknik uygunluk raporu

Üyeler Görebilir
Merhabalar arkadaşlar,

Çevre lisansı aşamasında Teknik uygunluk raporu telaşı almış başını gidiyor. Bakanlığımızın yayınladığı alınacak lisansa göre "TEKNİK UYGUNLUK RAPORU FORMATLARI"na ekten tek tek de, sıkıştırılmış hepsi bulunan tek dosyayla da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar yıkama-eleme tesislerinde kullanılan suların yeniden kullanılabilmesi için teknik rapor hazırlamam gerekiyor. Elinde bu konuyla ilgili format olan varsa yollayabilir mi?

Üyeler Görebilir
@Halil Dördü

Merhaba,

Bu raporu eğer arıtma tesisi proje onay muafiyeti için ( ben öyle anladım) kullanacaksanız bunu sadece akademik bir rapor olarak yani üniversitelerin çevre mühendisliği bölümlerinden temin edebilirsiniz. Çevre mühendisleri olarak bize böyle bir yetki verilmiyor malesef...

Üyeler Görebilir
@Arif Öztürk bey, zaten raporu üniversitenin onaylaması gerekiyor ama siz raporu hazırlıyorsunuz üniversite sadece onaylıyor diye biliyorum. Benim istediğim önceden böyle birşey hazırlayan arkadaşlar var ise örnek olarak nasıl yapıldığını öğrenmem için paylaşılması.

Üyeler Görebilir
@Tarık Can İyi günler ,
Bu formatı doldurup firma imza-kaşe yapmamız yeterli mi yoksa herhangi bir yetkili kuruluştan da onay almamız veya yaptırmamız gerekiyor mu? Bakanlığı aradım kimse yardımcı olmadı ve aksine kimse yok birimlerde.

Merhaba Arkadaşlar Danışmanlığını yaptığım Tehlikesiz atık geri dönüşüm tesisi için çevre izni aşamasında kullanmak üzere teknik uygunluk raporu hazırlatmam gerekiyor, bunu üniversiteye onaylatma zorunluluğum var mı yoksa benim hazırlamam mı gerekiyor?

Üyeler Görebilir
@Abdulkerim DOĞAN
yeni formatta 3.3 de tesisten çıkan atıklar derken ne kastediliyor? sıvı atıklardan kaynaklı fireler dahil denmiş. Ben bu maddeyi pek anlayamadım.