Toplama ayırma tesisine ek olarak geri dönüşüm lisansı

Üyeler Görebilir
Toplama ayırma tesisine ek olarak aynı fiziki şartlar içerisinde geri dönüşüm lisansı almak istiyoruz. Ne yapmamız gerekiyor?
 
Üyeler Görebilir
@tuğbak
Öncelikle merhaba, siz geri kazanim yapacaksaniz uugun sartlarin sağlanması gerekli. Burada geri kazanim icin belli bir alan sarti yokama yeni makine alacaginiz icin kapasite raporunun değişmesi gerekli bunun akabinde ced belgesinin yenilenmesi ve fiziki sartlar saglandiktan sonra il müdürlüğü uygunluk yazısının alinmasi gerekli. Fiziki sartlar icin ambalaj atigi ve tehlikesiz atik yonetmelik ve tebliglere bakin.tam olarak ne is yapacaksiniz.
 
Üyeler Görebilir
@tuğbak

@Olgaç Sürmelihindi

Olgaç Bey yine doğru bilgileri iletmiş :) Ben de şöyle ufak bir link bırakayım, görsel olarak da işinize yarayacak bir sayfa mevcut:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!


Bir de yanlış hatırlıyorsam düzeltin, Geri Kazanım Tesislerinde Çevre Müh. niteliğiyle bir kişinin tam zamanlı çalışması gerekiyordu diye biliyorum.
 
Üyeler Görebilir
@Cem Yılmaz
Üstadım affına sığınarak söylüyorum geri kazanim tesislerinde çevre mühendisi şartı yok. Ambalaj atığı toplama ayirma tesisinde var. Teşekkür ederim üstadım
 
Üyeler Görebilir
Merhabalar arkadaşlar,
Peki GDT için başvuru yapıldığında, mevcuttaki çevre izin ve lisansımız iptal olup yeni bir GFB mi düzenleniyor, yoksa ilave GDT için belge mi veriliyor?
 
Üst