Üyeler Görebilir
“SAVE AS WWF, SAVE A TREE”(.wwf olarak kaydet, bir ağaç kurtar) sloganıyla bilgisayar dünyasında hızla yayılan yeşil dosya biçimini kullanarak siz de ağaç katliamına “DUR” diyebilirsiniz. Temelde “PDF” biçimi olan WWF’ i bu kadar önemli kılan özelliği ise kâğıda çıktı almaya izin vermemesi. Sadece ekranda okumaya ve düzenlemeye izin veren dosya türü gerekli/gereksiz çıktı almayı engelleyerek kağıt tüketimine izin vermiyor.
Bu sayede en yaygın kağıt hammaddesi ağaçların kesilmesine engel olmayı hedefleyen küresel çevreci kuruluş WWF çok önemli bir projeye imza atıyor.
MAC işletim sistemlerini ve Windows işletim sistemlerini destekleyen dosya biçimi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bilgisayarınıza indirmek isterseniz i ziyaret etmeniz yeterli.
Kaynak : limitsizenerji.com

Bu sayede en yaygın kağıt hammaddesi ağaçların kesilmesine engel olmayı hedefleyen küresel çevreci kuruluş WWF çok önemli bir projeye imza atıyor.
MAC işletim sistemlerini ve Windows işletim sistemlerini destekleyen dosya biçimi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bilgisayarınıza indirmek isterseniz i ziyaret etmeniz yeterli.
Kaynak : limitsizenerji.com