Yeni ve Çevreci Dosya Kayıt Biçimi: WWF

Üyeler Görebilir
“SAVE AS WWF, SAVE A TREE”(.wwf olarak kaydet, bir ağaç kurtar) sloganıyla bilgisayar dünyasında hızla yayılan yeşil dosya biçimini kullanarak siz de ağaç katliamına “DUR” diyebilirsiniz. Temelde “PDF” biçimi olan WWF’ i bu kadar önemli kılan özelliği ise kâğıda çıktı almaya izin vermemesi. Sadece ekranda okumaya ve düzenlemeye izin veren dosya türü gerekli/gereksiz çıktı almayı engelleyerek kağıt tüketimine izin vermiyor.
Bu sayede en yaygın kağıt hammaddesi ağaçların kesilmesine engel olmayı hedefleyen küresel çevreci kuruluş WWF çok önemli bir projeye imza atıyor.
MAC işletim sistemlerini ve Windows işletim sistemlerini destekleyen dosya biçimi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bilgisayarınıza indirmek isterseniz
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
i ziyaret etmeniz yeterli.

Kaynak : limitsizenerji.com

save-as-wwf.jpg

save-as-wwf.jpg

Üyeler Görebilir
güzel fakat genelde gereksiz çıktılar ve yanlışlar bakanlıkla aramızda evrak işleri sonucu ortaya çıkıyo... yok şu yanlış düzelt gel bu eksik yap gel bu gereksiz alın bunu sürekli değişen bir sistemde oturması zaman alıcak...

Üyeler Görebilir
Fatih Bey
yazıyı okur okumaz hemen programı indirdim.kullanmaya başladım.
bende arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.kullanımı basit.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

dosyayı indirip
istediğiniz programı açıp ctrl+p den sonra yazıcı programından sonra SAVE AS WWF tıklamamız yeter.ve asıl dosyada kalıyor.güzel bir program.
kullanımı çok basit.