Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@burçin kaya Bazı şeylerin bedava olacağını sanmıyordum. Oda, BTB bile kaldırılmışken neden sesini çıkartmıyor dersiniz? Şu an zorunlu değil ama eli kulağındadır. Kaldı ki o ilk başvuru bedeli olsa ne olmasa ne, vize işleminde sizden aynı para tekrar alınacak. Odanın 4 yıllık üyeliği 192 TL x 4 Yıl = 768 TL tutuyor. Kimlik bedelini, kayıt ücretini ve her yıl üyelik aidatının artışını saymıyorum bile.
Hâlâ sosyal medyada birilerine yalakalık yapmaya çalışanlara selam olsun. Bir gece ansızın "yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik", hop "oda kaydı zorunluluğu".
@burçin kaya zaten boş bırakmayacaksınız ... Solda bulunan kişisel bilgiler sekmesini tıklayınca en altta oda kayıt bilgilerini soruyor ilgili kutucuğu seçip güncelle dediğinizde başvuru formunda da çıkıyor.. Ben "yok" olarak işaretleyip güncelledim başvuru formumda da öyle görünüyor.
@BüşraG. Başvuruluran belirli bir süresi yok yani kontenjanlı bir durumda söz konusu değil. E- imzanını alın dah asonra başvurunuzu gerçekleştirirsiniz.
@SİNAN ERGÜVEN belgeyi süreli verdikleri için eğer askerlik önce çalışmayacaksanız almayın derim. zaten çevre mühendisi olduğunuz için diploma ile alabiliyorsunuz artık.
Başvuru dilekçesinde oda üyeliğimin devam ettiğini taahhüt ederim gibi bir yazı var. Yukarıda oda üyeliğim yok diye işaretleyip altında bu yazıya imza mı atacağız.?
Atmayın arkadaşlar, taahhüt vermeyin. Aceleniz yoksa birkaç gün bekleyin. Konuyla ilgili Adnan Macit'e ulaşmaya çalışıyoruz. Verdiğiniz taahhüdün geri dönüşü yok.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.