• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Firma Tanıtımları

Firmanızın tanıtımlarını bu forumu kullanarak yapabilirsiniz. Detaylı bir tanıtım firmanıza ve ürünlerinize ulaşımı kolaylaştıracaktır.
HİZMETLERİMİZ... 1. ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyalarının (PTD) Hazırlanması 2.Toprak Kirliliğinin Kontrolü, Tespiti ve Temizlenmesi 3.Emisyon Kontrolü ve Çevre Teknolojisi Danışmanlığı ve Uygulaması 4.Çevre Görevlisi Danışmanlığı 5.Toz ve Baca Gazı Filtre Sistemleri 6.Çevresel Risk Analizi 7.Karbon Ayak İzi ve Sürdürülebilirlik 8.Madencilik Danışmanlığı 9.Atıksu Deşarj İzni ve Ruhsatı 10.Genel Atık Yönetimi 11.Çevre Fizibilite Raporları 12.Ruhsat İşlemleri Bize Ulaşın: info@abccevre.com Bize Yazın Sanayi Tipi Elektrostatik Filtre ile Tekstilde Dumana Son! Duman, Yağ ve Koku Problemlerine Çözüm: Mutfak Tipi Elektrostatik Filtre HAKKIMIZDA ABECE ÇEVRE olarak, 2010 yılında uzun yıllardır çevre...
Ankara Hurdacılar Sitesinde bulunan firmamız Tehlikeli Atık Geri Kazanım, Atık Elektrikli ve Elektronik Eşya İşleme ve Ömrünü Tamamlamış Lastik Geçici Depolama konularında faaliyete başlamış bulunmaktadır. Ekte yer alan atık listesinde bulunan atıklar için atık kabulü yapılmaktadır. Konuyla ilgili bilgi almak için www.emkageridonusum.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Telefon: 0541 434 28 26 - 0312 396 49 96
Üst