• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Firma Tanıtımları

Firmanızın tanıtımlarını bu forumu kullanarak yapabilirsiniz. Detaylı bir tanıtım firmanıza ve ürünlerinize ulaşımı kolaylaştıracaktır.
Selamlar, Radyasyon eğitimi konusunda buraya not düşerek ileride konu hakkında bilgi arayan kişileri bilgilendirmek adına durumu kısaca özetlemek isteriz. Eğitim başvurulacak lisansa göre değişmektedir. Toplama ayırma, ATY, Geri dönüşüm vs lisanslarda 1 günlük Radyasyondan Korunma Eğitimi alınması yeterlidir. Yurtdışı Metal Hurda İthalat İhracat, Liman İşletmesi vs gibi izinler alınırken ise kısaca RÖRK olarak adlandırılan 4 günlük eğitim + Sınav sürecinin tamamlanması gerekmektedir. TENMAK onaylı eğitim kuruluşu olan firmamız bu eğitimlerin hepsini rutin olarak yapmaktadır. Kayıt olmak için egitim.aytan.app adresini kullanabilirsiniz.
MEDAP Mühendislik, kurumlara atık su arıtma tesisi işletme danışmanlığı verme hedefiyle kurulmuştur. Sakarya merkezli firmamız tüm Türkiye’ye hizmet sunmaktadır. Küçük ya da büyük fark etmeksizin tüm arıtma tesisleri için işletme danışmanlığı vermekteyiz. Ayrıca işletmeler için paket arıtma sistemleri satış ve işletme danışmanlığı hizmeti de vermekteyiz. Atık su arıtma ile ilgili tüm ihtiyaçlarınız için çalışıyoruz.
Armada Çevre Danışmanlık firması olarak İstanbul ilinde, 30.06.2021 tarihli ve 253508474.2.3 Belge No' lu Çevre Danışmanlık Firması Yeterlik Belgesi ile hizmet vermekteyiz. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere Kocaeli, Tekirdağ ve Sakarya bölgelerine de hizmet vermekteyiz. Sizler de bizlerle çalışmak isterseniz, aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Çevre Danışmanlık ve Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yeterlilik Belgeleri ile Çevre Danışmanlık hizmeti, ÇED Raporlarının hazırlanması, Atıksu ve İçme Suyu Arıtma Tesisi Projelendirilmesi ve Kurulumu ve Toprak Kirliliği Danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. Toprak Çevre, çevre danışmanlık ve mühendislik hizmetlerinden, yatırım danışmanlığına; işletme hizmetlerine, çevresel analiz etütlerine ve proje geliştirme hizmetlerine uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunmakta olup, çevre politikalarını doğaya ve doğanın bir parçası olan insana teknolojik yenilikleri de arkasına alarak saygın çözümler üretmektedir. Her biri alanında yetkin çalışanlarımız...
Alkım Çevre Ltd.Şti. 2010 yılında İzmir de faaliyetine başlamıştır. Faaliyet konusu olarak Atıksu Arıtma Tesisleri Kurulumu, işletimi ve ilgili Ekipman İmalatlarının yapılması ile birlikte, Çevre Danışmanlık Hizmetlerinin gerçekleştirilmesi olarak belirlenmiştir. Bu süre içerinde Hizmet ve Taahhüt birimlerini içinde barındıran Firma, Her birimin kendi alanında çalışması esasına göre, Hizmet kalitesini yükseltmeyi hedeflemiştir. Belirlenen faaliyet alanları dışında, kısa dönem karlılığı gözetmeyen firmamız, kendi belirlediği alan ve çizgide yatırım ve gelişimini sürdürmektedir. Misyonumuz; Mesleki etiklere uygun olarak hareket eden, yatırımlarını çevre faydası açısından değerlendiren, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sürekli...
- Çevre Danışmanlık firmalarına yönelik firma takip yönetim yazılımları - Toplama ve Geri Dönüşüm tesisleri için gerçek zamanlı tesis yönetim sistemleri - Konteyner ve Toplama takip sistemeleri mobil uygulama ve merkez yazılımı, istenilen şekilde raporlama sayfası düzenleme seçeneği - Yarışma vb projelerinizi mobil ve web tabanlı geliştirme - ödül kart, mobil ödül ve atık toplama noktası takip yazılımları - otonom kantar ve güvenlik sistemleri - animasyon ve çizgi film senaryo ve üretimi. Bu konularda çalışma yapacaksanız sistemlerinize en uyumlu projeleri geliştiriyoruz.
Arkadaşlar Merhaba, Düzce Akçakoca ilçesinde kurduğumuz Lisanslı Geri kazanım tesisimiz açılmış bulunmaktadır. Başlangıç olarak , Tehlikeli, 10 02 11 12 01 20 Tehlikesiz, 10 02 10 Numaralı Atık kodlarını Tesisimize kabul etmekteyiz. Atık gönderim hususunda desteklerinizi beklemekteyiz. İyi Çalışmalar. ORBİTAL METAL SAN. A.Ş. mahir.yakin@orbitalmetal.com 05462964185
Üst