Çevre Bilgi Sistemi

Üyeler Görebilir
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
bu nedir şimdi ya.
tesisime ait birkaç uygulama ekledim problem olmadı. uygulama eklemeye devam ediyordum yetkiniz yok diyor sistem şimdide. diğerlerini nasıl eklememe izin verdi. böyle bir sorunla karşılaşanlar var mı
1526540855290.png

Üyeler Görebilir
@yagizesra
vekaletname olmadan yaptım ben

@Rukiye ARSLAN-
biraz bekleyip giriş çıkış yapın düzelir o bi aç kapa lazım oluyor arada :)

Üyeler Görebilir
ticaret sicil gazetesi yerine ticaret sicili tasdiknamesi var işe yeni başladım başlamaz olaydım dedirttiler yardım edermisiniz onun yerine geçer mi yada nasıl almalıyım

Üyeler Görebilir
İNSANLARLA DALGA GEÇİYORLAR

ÜZGÜNÜM YETKİNİZ BULUNMAMAKTADIR
ERTAN CİSMİ

MADEM HAZIR DEĞİL BÖYLE CİDDİ BİR SİSTEM NE DİYE MİLLETİN İŞİNİN ORTASINDA DEVREYE ALMAYA KALKIYORSUN YAZIK YEMİN EDERİM YA

BENCE GÖRECEKSİNİZ YAKINDA ESKİ SİSTEMİ DEVREYE ALACAKLAR ÇÜNKÜ BU SİSTEMİN GERÇEKTEN ÇOK EKSİKLİĞİ VAR

Üyeler Görebilir
@Merve bak
Doğrulayıcı kuruluşumuzu aradım cevap vermiyor. raporumuzun doğrulanması kalmıştı yani onlardaydı. Bu durumda süreyi nasıl uzatamazlar ya anlamıyorum sistem hala oturmamış ve yarın son gün sera gazı raporunun gönderimi için. Böyle saçmalık görmedim ya

Üyeler Görebilir
@Gökhan Kutlu
Gökhan Bey,

Sanırım siz de bir firma da çevre görevlisi olarak çalışıyorsunuz. Kendi TC. miz ile giriş yapıyoruz ancak vekaletname kısmı için bir örnek var mıdır elinizde? Firma yetkilileri bu işlemleri yürütmek için örnek görmek istiyorlar. Gökhan Bey'de yoksa bile yardımcı olabilecek kişiler var mıdır?

Üyeler Görebilir
@Evrem Yeşil

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
linkinden eçbs ye girin. telefon ve e postanız onaylıysa hesabınıza giriş yapıp onaylayın. hepsi bu kadar.

@dilek kaya

firma yetkilisinin imza sirkülerini yükleyin. sonuçta imza yetkilisi olduğunu gösteren belge odur. ben yükledim. şu an için eçbs yi aktif olarak kullanabiliyorum. bende bir sıkıntı yok.