Çevre Bilgi Sistemi

Üyeler Görebilir
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
işyeri sgk numarası olarak daha önce 21 haneli uzun numarayı girmiştik. Şimdi uyarının videosunda o uzun numarayı silip kısa bir numara yazılıyor. Bu numara sgk numarasının içinde geçen 7 haneli işyeri sıra numarası mı acaba?Yoksa o uzun numara kalsa sorun olurmu?

Üyeler Görebilir
arkadaslar, yeni uyariya gore sifreler 8-20 karakter arasi ve büyük harfle olacakmis. ben sifreyi degistirdim ama simdi degistirdigim sifreyle giremiyorum. acaba yanlislik mi yaptim diyerekten bir kac yeri daha degistirdim. ama hicbirine giremiyorum. ayni problemi yasayan var mi?

Üyeler Görebilir
@Tolgay Doğan

Evet bende aynısını yaşadım. Ne eski şifremle girebiliyorum ne de yeni girmiş olduğum şifremle. Şifremi unuttum kısmından şifre isteyince de mail adresine yeni şifre gelmiyor.

Üyeler Görebilir
yaninda sil butonu yoksa birsey yapamazsiniz. muhtemelen tekrar yüklediginiz yanlis belgenin yanina bir belge daha yükleyebilirsiniz. ilgili memur ile görüşün ve dogru belgeyi de yükleyin. ılımlı biriyse sorun yapmayacaktır.

Üyeler Görebilir
Herkese kolay gelsin. Çevre bilgi sisteminde sgk numarasını yazıp kaydet dediğim zaman kimlik numarası kişisine ait değildir. Kimlik bilgileriniz nüfus müdürlüğü verileriyle eşleşmelidir diye yazı çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Üyeler Görebilir
il çevreye ek uygulama dilekçe ile başvuru yapacaksınız onlarda size ek uygulama olan atıksu bildirimlerinizi yapabilmeniz için çevre bilgi sisteminden giriş yapacagınız butonu açacaklar.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar, SGK İşyeri No derken 23 rakamlı numarayı mı girmemiz gerekiyor. Yoksa 7 basamaklı işyeri nosunu mu girmemiz gerekiyor?

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
Yukarıda bir arkadaş daha belirtmiş, videoda daha kısa bir rakam giriliyor Olgaç.. Acaba denk geliş miii, yoksa cidden böyle mi :)

Üyeler Görebilir
@İpekszksn
videoda 7 haneli rakam giriliyor ama sistemde de sgk numarasını istiyor. Bir de bu 7 tane rakam hangi belgede yazılı.