Çevre Bilgi Sistemi

Üyeler Görebilir
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
chrome ile işlemleri tamamladım. kendimi tesis sorumlusu olarak da atadım. sorunlar çözülmüş sanırım. hatta fazladan tesis bile kurdum şimdi onu silmeye çalışcam :D

mailden onay falan istemedi benden ve ayrıca çevre görevlisi belgesini nerden görüntüleyeceğiz? bilgisi olan var mı?

Üyeler Görebilir
tesis sahibi hesabından yetkili listesinden tc mi girdim adım geldi. ama öncesinde kendimi sisteme giriş yaparak kayıt ettim.

@Gülfem Polat
aynen bende orda ki işlemleri takip ettim.

Üyeler Görebilir
@Hurşit
zaten çok uzun işlem sırası yok önce firmeyı aktifleştirdim. sonra tesisi aktifleştirdim. tesis yetkilisi sistemine kendimi ekledim. ardından uygulama kısmından gerekli uygulamaları ekledim.

eksik bişi yaptıysamda bilmiyorum :D

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bence sistemi ve interneti hızlı olan bir arkadaş danışman veya tesisin kendi bünyesinde çalışan bir arkadaş video çeksin yollasın

Üyeler Görebilir
son durum başardım sanki birşeyler ama bu sefer de il müdürlüğüne giderek hesabımı onaylatmam gerektiğini söyleyen bir uyarı aldim. anlamadim...

Üyeler Görebilir
@Erkan Karakaya
kendi tc ile mi yaptın? bende de önce tesis yetkilisinden yaptım sonra kendimden deneyince sistem otomatik onu gördü aynı uyarıyı verdi.