Çevre Bilgi Sistemi

Üyeler Görebilir
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
firmayı aktarma işlemlerinde tesisin sicil gazetesi muafiyet yazısı var. bilgileri girmeden ilerlemiyor. nasıl yapmam lazım bilgisi olan var mı?

Üyeler Görebilir
@Gökhan Kutlu
hocam o mail onayını boşverin aynı hata bende de vardı yeniden kayıt yapmaya başladım 6.bölümde eçbs ye mi ne aktar diyordu direk il müdürlüğü olmadan onu seç devam et sonra

motat/kds sistemi açılmıyor bende. açılan var mı?

Üyeler Görebilir
@m.karakus
SORGULA DEYİN ALTTA CIKMASI LAZIM ORDAN DA KENDİ SİSTEMİNİZE GEÇİN BİRZ BEKLEYİNCE UYARI SEKLINDE GELIYOR SAYFANIZA ...FİRMASI SIZI SORUMLU OLARAK EKLEDI DİE

Üyeler Görebilir
@Gökhan Kutlu
firma sahibi vekalet danışman bu 3 ünden hangisini seçiyorsunuz.Firma seçince 2 seçenek çıkıyor. Diğerlerinde tek seçenek çıkabilir

Üyeler Görebilir
@Gökhan Kutlu
bende de aynıydı yenile yapa yapa en sonunda 2.kutucuğu getirdim :) geçmiş bir yorumda benzer görselini görürsün

@Kara--
evet yaptım yeni geldi o da :) teşekkür ederim

Üyeler Görebilir
@Gökhan Kutlu
onu yapana kadar kendimi yetkili olarak tanımlamadım zaten :) en son yaptım şimdi yne firma sahibinin adıyla işlem yapıyorum. dünden beri ben de mail i bekliyordum şans eseri o buton geldi şimdi işlemlerin çoğunu hallettim...

atık yönetim uygulamasına girebilen var mı?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ,
Firma imza sirküsü yetkilisinin vekalet verdiği fabrika müdürünün e devleti ile giriş yaptım. İmza sirküsü yetkilisi bilgileri kısmına büyük patronun bilgilerini yazdım , ama mailini bana e devletini veren müdürün mailini yazdım. Danışman firma kısmına kendi bilgilerimizi yazdım. Kendi TC mi atadım. kendi e devletimden işlem yapmay çalıştım ama olmadı :) Tekrar başa dönüp, fabrika müdürünün e devleti ile devam ettim . firmayı onayladım. Tesis onaylarında lağam , baca vs yazab yerleri tamamladım.Alan m2 vs gibi şeyler çıktı. ilerle dedim. İlerledikten sonra aşağıdaki ekran çıktı:) Yani benim anladığım tesis onayı il müdürlüğü tarafından yapılmadan çevre görevlisi ataması tc no vs girilip yapılsa bile , kullanılamıyor.

Ekli dosyalar

• ekrannn.png
    ekrannn.png
    15.5 KB · Görüntüleme: 60